Hej Olena
Først og fremmeste 1000 tak fordi du bla. valgte mig til dit forsøg
Jeg er dig evigt taknemlig for vores lille rejse, for det føler jeg faktisk det har været.
Der har været tårer, vrede, glæde og taknemlighed – en masse følelser jeg stadig ikke forstår at sætte i bås, eller ord på 🙂
Jeg må indrømme, at jeg ikke havde forventet alle de følelser og oplevelser, jeg har fået undervejs, men blev hurtigt klogere, og har nu fundet ud af, at når du begynder at arbejde med et område, i mit tilfælde vægttab, så er det ikke “bare” vægttab. Vi har været hele vejen rundt – er nok også en smule rundtosset
Det er så svært at forklare hvad sådan et forløb gør ved en, men jeg vil prøve….
Min vægt sagde 58,2 kg. Nu siger den 56,4kg, uden nogle former for livsomlægning (lige ud over mine fire behandlinger hos dig)
Du har lært mig at det bare er et tal, og det hele handler om meget mere end kost og træning. Du har fået mit hoved og krop til at samarbejde, fysisk og psykisk.
Under cupping mærkede jeg ikke ret meget andet end en følelse af lethed, tilfredshed – okay, smerte ‘hvor cupperne sad’ samt tankemylder. MEN efterfølgende kom en masse til mig… især følelser jeg ikke troede jeg var i stand til at føle.
Jeg kan se og mærke, at jeg er blevet udrenset. Ingen tydelig oppustet mave, mindre træthed, mindre tang til sukker og ja, jeg tænker ikke på chokolade og cola mere som før. Kan faktisk helt lade det være, selv om det ligger lige foran mig. Tro mig, det har været min last hele mit voksne liv.
Min familie siger jeg spiser mindre. Jeg havde ikke selv tænkt over det, men mærker faktisk mæthed ved alle måltider, og stopper mig selv, også selv om at det smager lækkert, og jeg har mere tilbage på min tallerken
Jeg siger det bare, det her forløb har ændret så meget. Har levet efter så mange stykker papir med kure, kostplaner og så meget andet. Alt jeg skal bruge nu er min fornuft og dit selskab, så gør min krop og hoved faktisk resten af arbejdet for mig.

Ses meget snart igen
Din taknemmelige klient
En ændring og oplevelse for livet
Vil solen altid skinne over dig