”Jeg deltog på Olenas 4 ugers ‘Baller af Stål’ bootcamp i Fitness Fokus Kalundborg. Jeg havde længe følt mig frustreret og irriteret over, ikke at vide hvor eller hvordan jeg skulle begynde at lægge nogle af mine vaner om, så jeg kunne smide nogle kilo. Jeg kunne se på vægten og mærke på tøjet, at det jeg var i gang med på egen hånd, i hvert fald ikke virkede.

Personligt fik jeg en masse ud af de ting Olena fortalte, hendes positive tilgang til alting har virkelig smittet af! Jeg lærte at mad ikke er ’farligt’, og fik praktisk talt at have fået lov til, at spise hvad jeg har lyst. Sjovt nok har jeg ikke haft lyst til at spise noget af alt det usunde, jeg plejede at gå i krig med. Jeg har valgt sundere alternativer og fundet ud af at jeg faktisk skulle spise mere end jeg førhen har gjort – selvfølgelig også sundere.

Det hele har resulteret i en lettere jeg – tabte 2 kg fedt på 4 ugers bootcamp – og jeg er meget gladere og mere motiveret. Jeg har også lært at se anderledes på ting i hverdagen, og ikke at bekymre mig så meget! Hvad angår træningen er hun også her rigtig god! Hun går meget op i korrekt teknik, hvorved resultaterne også kommer hurtigere, og hun udfordrer og presser én, samtidig fortæller hun også at man skal lytte til sin krop.”