skip to Main Content

Træning

Som personlig træner og holdinstruktør tilbyder forskellige træningsformer.
Min erfaring gennem gymnastik, fodbold og fitness har ført mig til den jeg er i dag – og det jeg underviser efter.

Yoga_møllebakken

YogaFlow

YogaFlow er en træningsform, hvor vi arbejder med styrke, udholdenhed, balance og smidighed. Det vil foregå i tempo til musikken og du vil blive udfordret på førnævnte parametre, for at øge velværet i din hverdag.
Træningsformen består blandt andet af yoga-stillinger og pilates-øvelser, hvor vi sammen støtter kroppen til indre og ydre balance. Der vil afslutningsvis være en kort afspænding/meditativ del.

Er du interesseret i rene meditationshold, kan du se mere her.

Formålet med denne YogaFlow hos Obliss kan understøtte organerne til at arbejde bedst muligt, så vi støttes i vores liv og de udfordringer vi dagligt stilles, som fx arbejdsopgaver, huslige pligter og møder. Jeg vil gennem YogaFlow guide dig til hvordan vi blandt andet kan sætte gang i din fordøjelse, hjælpe dit tarmsystem og styrke dit immunforsvar.

Er du nysgerrig, som book en plads og kom med og nyd en træning. Jeg vil elske at have dig med på mine hold.

YogaFlow i Kalundborg, tirsdage kl 18:30 – 19:25

Pris: 85 kr eller 1 klip pr. træning
Du kan finde link til klippekort her under.

Jeg glæder mig til at se dig.

Book din plads her.

funktionel træning_obliss

Funktionel træning

Fysisk udfordrende træning er i min optik vigtig for at holde kroppen skarp til at klare hverdagen. Jeg kalder det, at være “i form til dit liv”. Det betyder ikke, at du behøver at træne som et atlet og være på stramme urealistiske slankekurer, men det betyder, at du skal være i form til at få det bedste ud af dit liv.

Derfor tilbyder jeg funktionel træning, hvor du kommer hele kroppen igennem på 55 minutter. Under træningen bruges øvelser med kropsvægt, hvilket betyder at alle kan være med. Er du nybegynder eller øvet kan du få maximalt udbytte, da jeg vil skalere træningen, så den passer til dig. Og har du småskavanker, så kan jeg ofte arbejde omkring disse, så du stadig holde kroppen i form til dit liv.
Det er vigtigt for mig, at vi har det sjovt mens vi træner. Det skal føles som leg – og måske kan gennem leg blive en stærkere og bedre udgave af dig selv.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Træningen vil foregå udendørs, så husk gerne sko og tøj, der kan tåle at blive beskidt. Der vil komme mere information om mødesteder mv. i nær fremtid.

Pris: 85 kr eller 1 klip pr. træning
Du kan købe klippekort her under.

Book din plads her (link kommer snart)

personlig træning

Personlig træning

Personlig træning – fysisk tilstedeværelse i Kalundborg og omegn eller online. Om du ønsker at komme tilbage i form eller graviditet. Eller er det første gang du skal i gang med at træne, kan det være optimalt at have en træner ved din side, der kan guide din krop til at lære de korrekte teknikker, så du får MAX KVALITET af din træning.

Læs mere om mine kunders anbefalinger lige her.

Du er velkommen til at kontakte mig, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig her.

11855353_10155847105195332_976085687_n

Mor/baby træning

Mor/baby træning i anderledes facon.

Delte mavemuskler, slappe balder, svejsrygget, skyder hoften til side for at bære rundt på guldklumpen?

Jeg tilbyder mor/baby træning i din mødregruppe (eller hvis I kan samle 5 kvinder) til post-graviditets træning. Du behøver ikke være træningsvant, mine træninger skaleres, så alle kan være med til samme træning. Måske er I en flok veninde, der ønsker at træne sammen, efter jeres fødsel.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Kontakt mig her.

Træningen vil foregå i jeres hjem, det vil sige at jeg kommer ud til jer, så du og din baby kan træne i trygge omgivelser. Baby kan tages med i træningen.

6 træninger – 1 gang pr. uge

Pris pr person: 450 kr
ved minimum 5 kvinder.

Klippekort

Til den kropsbevidste sjæl
Se lige her…

5 turs klippekort til træning

Lige nu tilbyder jeg YogaFlow

Klippekort med 5 klip til valgfrie træninger.
Du kan bruge dine klip både i København og Kalundborg.

Spar 13 kr/træning

KØB 5-TURS KLIPPEKORT HER
Back To Top