Træning

Som personlig træner og hold instruktør tilbyder forskellige træningsformer.
Min erfaring gennem gymnastik, fodbold og fitness har ført mig til den jeg er i dag – og det jeg underviser efter.

Funktionel træning

Fysisk udfordrende træning er i min optik vigtig for at holde kroppen skarp til at klare hverdagen. Jeg kalder det at være “i form til dit liv”. Det betyder ikke, at du behøver at træne som et atlet og være på stramme urealistiske slankekurer, men det betyder, at du skal være i form til at få det bedste ud af dit liv.

Derfor tilbyder jeg funktionel træning, hvor du kommer hele kroppen igennem på 55 minutter. Under træningen bruges øvelser med kropsvægt, hvilket betyder at alle kan være med. Er du nybegyndere eller øvet kan du få maximalt udbytte, da jeg vil skalere træningen. Og har du småskavanker, så kan jeg ofte arbejde omkring disse, så du stadig holde kroppen i form til dit liv. Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål til om du kan være med eller ej.

Træningen vil foregå udendørs, så husk sko og tøj der kan tåle at blive beskidt. Der vil komme mere information om mødesteder mv. i nær fremtid.

Book din plads her (link kommer snart)

YogaFlow

Derudover tilbyder jeg YogaFlow. Dette er en træningsform hvor vi arbejder med styrke, udholdenhed, balance og smidighed. Det vil foregå i roligt tempo, men du vil stadig blive udfordret på førnævnte parametre.
Træningsformen består blandt andet af yoga-stillinger og pilates-øvelser, hvor vi sammen støtter kroppen til indre og ydre balance. Der vil afslutningsvis være en kort afspænding/meditativ session. Er du interesseret i rene meditationshold, kan du se mere her.

Formålet med denne YogaFlow hos Obliss kan understøtte organerne til at arbejde bedst muligt, så vi støttes i vores liv og de udfordringer vi dagligt stilles, som fx arbejdsopgaver, huspligter og møder.

Book din plads her (link kommer snart)

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i trygge omgivelser

Kærligst Olena