Morgenmad: Det gælder om at være taktisk
Altid har morgenmad været vigtigt for mig. Selv i min barndom har mine forældre altid sørget for at vi (min søster og jeg) kom op og fik morgenmad.
For er par uger siden havde jeg dog en periode, hvor jeg ignorerede det lidt.
Men det kom der kun en gnaven og væskefyldt Cammille ud af – og valgte alle de “forkerte” snacks op ad dagen 🤪🤦🏻♀️
Med inspiration fra en god kollega og ind at finde et par gamle opskrifter frem, er jeg nu tilbage på smoothie til morgenmads-vognen 🍌🌱🍓💪🏼☀️
Det fungerer perfekt for mig. Det er nemt at forberede og “tilberede”. Det kan indtages i bilen. Og så smager det fantastisk.
Den kommende uge bliver det til:
Banan, spinat, jordbær, blåbær, havregryn, mandler, chiafrø, spirulina, kanel, vand, proteinpulver – blend 😘
Jeg kommer frugt og grønt samt gryn, mandler og kanel i en pose i fryseren. Så jeg kun skal tilsætte vand, proteinpulver og spirulina om morgenen klokken alt for tidligt.
Jeg tager det ud fra fryseren og til køl aftenen før. Mit system har nemlig ikke godt af iskolde drikke og fødevare generelt 🤷🏻♀️👌🏽 Har tilbage i 2015 fået testet min krop gennem ayurveda, hvor et af resultaterne var indtagelse af så lidt iskold mad og drikke som muligt. (Ayurveda er et kinesisk sundhedssystem hvor der både kigges på psyke og fysiske – hvordan vi vælger at indtage vores mad og hvordan vi bevæger os i vores dagligdag). Det er en helt anden historie til en anden god gang.
Håber det kan bruges til inspiration til at få dækket dine makronæringsstoffer og få boostet cellerne fra morgenen af 🌱♥️
Husk det starter med små justeringer
Må du få en fremragende søndag
/Cammille