Det var 3. søndag i advent i søndags. Og selvom jeg ikke er den store julenisse, blev jeg alligevel grebet af stemningen fra julemusikken, der strømmede ud gennem min højtaler i stuen.
Det resulterede i 3 slags julekonfekt – super simple opskrifter. Du får den ene her.
Sådan gør du:
- Marcipan, likør og proteinpulver æltes godt sammen – jeg brugte blot håndkraft
- Rulles til små kugler
- Smelt chokolade over vandbad. Kuglerne overtrækkes efter ønske. (Jeg brugte mørk chokolade med 70% kakao)
Opbevares i lufttæt beholder samt mørkt og køligt. Hvis muligt, undgå køleskab, da dette kan gøre chokoladeovertrækket hvid.
Ønsker dig en hyggelig konfekt-making
Kærligst, Susanne
Ingredienser
130 gram marcipan
3 spsk cointreau likør
20 gram proteinpulver Vanilla Milkshake fra BodyLab
chokolade til overtræk